2022-05-20 377 浏览
员工服务态度真系好差,我和另外一个女仔在门口等安排入座,个较肥嘅女员工问完我哋几位之后顾住讲电话,再不理我们,而我见到里面同外面都有空枱,之后又有个新客嚟,里面较肥嘅眼镜男员工即刻问佢几位就即刻带佢入座,咁我哋嚟先,点解迟来嘅人会有位先,完全无视出面门口等紧位嘅人。个肥女员工继续讲电话,我等咗一阵,见无人理我就走了。我今次无帮衬,以后亦不会帮衬,但可写下之前的经验。我今次去只因为在酒店门口,我又肚饿谂住唔驶等,结果里面有位,但都要你等,仲要无人理。里面好迫,食物好普通,价钱唔平,一碗火腿通差唔多40蚊,出面食连埋双旦多士都唔驶40,质素又差唔多,总之又贵服务又差又迫唔知点解D人仲去帮衬。

我今次无帮衬,以后亦不会帮衬,但可写下之前的经验。