我地7:45入座食饭,当时冇员工讲过9:00关门和8:30last Order。之后8:20大家食嘢冇耐就开始做埋D野想催人走,催人埋单,系隔离拖地。我地做食客唔系特登要阻人收工。但系你地首先冇系入座讲几时Last Order,同埋你地预备收工系咪咁早就开始预备先?你地8:30-8:45唔知系咪整好D嘢啦。之后我哋一路食一路就俾人眼藐藐,每一个员工都藐我哋一下,同埋叫店员俾碗我哋,佢系啤我哋。我唔知其他餐厅做法系点啦,但系你要预备收工系咪真系一搭正9:00就立即落闸走先?我地食冇几个字就开始比你地逼快D走系咩玩法?食Cafe结果系倒晒落口,费时比员工轮流啤啦。老实讲嘢食系好食既,但唔好晚市黎食啦。食得仲快过快餐店为咩先。不过就算食早午下午茶,以佢地员工D西口西面,应该都唔好享受得去边。用花姐句名言,好食,但员工态度难Handle。我的性格系冇下次咯。我唔系和D系咪都写食评的人,不过搞到我第一篇食评就写比你,都厉害架!

2024-06-23