餐厅: 元気寿司 (元朗廣場)
资讯:

2008-02-28 15 浏览
外卖寿司今次服务好差, 三文鱼寿司一早攞左出来, 等左20分钟都未见软壳蟹手卷出来, 追佢三次, 都是答"新鲜造比我", 炸近!好喇! 差不多30分钟才出齐, 不过件软壳蟹手卷是冻的, 我唔收货, 佢地不出2分钟就换左一份热辣辣的比我!有冇搅错, 点做野! 咁唔老实!仲有一个问题, 软壳蟹手卷新鲜造比我就唔好咁早攞其他寿司出来"滩热"啦!佢地又识教客人, 寿司要放系4度以下, 及快d 食晒寿司! 好心元气寿司公司安排员工训练下卫生知识啦!想投诉, 打佢地个热线, 又冇投诉一栏, 又冇公司网站! 真系有冤无路诉...
外卖寿司
有冇搅错, 点做野! 咁唔老实!
佢地又识教客人, 寿司要放系4度以下, 及快d 食晒寿司!
好心元气寿司公司安排员工训练下卫生知识啦!
想投诉, 打佢地个热线, 又冇投诉一栏, 又冇公司网站!
真系有冤无路诉...