2022-09-15
谭仔姐姐米线送错枱唔紧要!但系竟然把已被顾客用筷子撩过嘅米线送去另一张枱嘅顾客,就真系过分啦!😤😤😤员工卫生意识等于零。🤯🙄🙄估唔到疫情咁严重都仲可以有咁嘅事情发生。😤🤬今日去八号花园间谭仔三哥食米线!听到隔篱12号枱顾客投诉送错餐,之后听到一个谭仔姐姐大大声(佢企喺我前面)话另一个同事送错枱。(另一个推住送餐车仔嘅姐姐企喺我后面)因为我同隔篱枱只系隔咗个走廊,所以我亲眼睇到隔篱枱已经用筷子搞过碗米线。点知企喺我后边负责送餐𠮶个谭仔姐姐check过张单之后,发现碗米线系我张14号枱嘅。负责送餐的谭仔姐姐,竟然当我系聋嘅!直接把碗米线送上我张枱🙄佢可能以为我玩手机咩都睇唔到!我投诉话唔要碗米线。个谭仔姐姐完全唔想理,直至我同隔篱枱一齐投诉话冇可能比一碗其他客人用筷子撩过嘅米线比客人食,佢先肯收返碗米线。之后先再送过碗新嘅来。但系之前等咗20分钟先至有,现在唔够5分钟就送来。🫥其实都几惊系原先𠮶一碗😵💫😬,早知话要改转薯粉,唔要米线好过!🤦🏻♀️员工卫生意识极低!仲可以咁明目张胆!真系冇下次!
员工卫生意识等于零。🤯🙄🙄
估唔到疫情咁严重都仲可以有咁嘅事情发生。😤🤬
今日去八号花园间谭仔三哥食米线!
佢可能以为我玩手机咩都睇唔到!
员工卫生意识极低!仲可以咁明目张胆!真系冇下次!