一直习惯叫外卖,因为价钱抵好多。但系今日行街经过Pizza Hut就想入去试吓新鲜热辣辣嘅Pizza。因为平时叫外送速递不能点酥皮,所以今次堂食就叫左一个酥皮忌廉汤,辛苦忙碌完,好想食一啖香脆酥皮。满心期待之下结果侍应送上黎嘅酥皮汤表面嘅酥皮系平平的完全不像以前那样,会拱起圆轱辘咁当然口感亦有影响,脆度不够,浪费了好好的一块酥皮。辣味鸡翼:堂食的确有堂食嘅好!鸡翼外层香脆之余里面水份亦都能够保留着,小小既辣味令鸡翼更惹味!最后很想赞一下银城分店的侍应,侍应都好勤力我每次去嘅时候都系晚上九点几,系佢哋工作嘅尾声时间,但系佢哋依然都无减步速,好勤快咁样为客人送上食物,令到食物既温度能够得以保存,非常之欣赏佢哋嘅勤力👍🏼👍🏼👍🏼

当然口感亦有影响,脆度不够,浪费了好好的一块酥皮。

酥皮汤

辣味鸡翼:
堂食的确有堂食嘅好!

最后很想赞一下银城分店的侍应侍应都好勤力我每次去嘅时候都系晚上九点几,系佢哋工作嘅尾声时间,但系佢哋依然都无减步速,好勤快咁样为客人送上食物,令到食物既温度能够得以保存,非常之欣赏佢哋嘅勤力👍🏼👍🏼👍🏼