唔想煮饭嘅中午,叫咗外卖。今次试下哥哥炸鸡嘅炸鸡同埋韩式寿司。外卖首先必须准时,可以保持食物新鲜度。今次冇令我哋失望👍。韩式无骨炸鸡有四大件,外面香脆,里面鸡肉依然juicy, 鸡肉唔会柴皮, 真系好惹味😋。烤牛肉紫菜卷叫咗两客,每客有6大件,呢款经典韩式寿司卷,除咗有韩式烤牛肉外,仲有鸡蛋、蟹柳、红萝卜、青瓜, 颜色缤纷,望一眼已经食欲大增。紫菜卷嘅菜、肉、酱汁、寿司饭份量配搭适宜,饱肚得嚟又唔会漏。$164有足够两人份量嘅外卖,居然仲好好味。呢间哥哥炸鸡,当然立即入咗私人外卖回购名单😍。🍽 餐厅: 哥哥炸鸡🏠 地址: 将军澳宝林北路38号景林商场街市地下T-KL10号舖#foodiehk #hkfoodie #foodie #香港美食 #foodporn #foodphotography #foodblogger #hkfoodpic #hkfoodinstagram #foodlover #foodstagram #美食分享 #食好西 #美食写真 #hkig #hongkong
唔想煮饭嘅中午,叫咗外卖。今次试下哥哥炸鸡炸鸡同埋韩式寿司

外卖首先必须准时,可以保持食物新鲜度。今次冇令我哋失望👍。

🍽 餐厅: 哥哥炸鸡

外卖送餐