餐厅: 三姐海鮮飯店
资讯:

2017-09-16 2707 浏览
话说哥哥就生日,做妹既当然要识做啦⋯⋯我屋企人有啲闷咖,成日啲食饭点嚟嚟去去都系𠮶几间!激死我!今日我做细既出马!当哥哥订左12号得闲时,我4号已Whatsapp三姐订位点菜!三姐依然咁nice,态度一样好好,唔会因为有名而变到嚣张!经过多日商议,三姐介绍,同我家姐又夹下,哥哥生日宴菜单出世喇😍😍秘制豉油鸡 一只脆皮鲍鱼 6只蒜蓉粉丝蒸扇贝 6只豉椒圣子 蒸红斑虾糕安格斯牛肉炒四季豆鲜蟹肉瑶柱蒸蛋白锅贴小棠菜12号当日,个个都好靓,一睇就知有打扮过...而我就充当小司机Baby,走转天水围、大埔、黄大仙,再到将军澳三姐度班大乡里(我姑妈、哥哥、家姐、仲有哥哥佢拍档)异口同声讲....1)冇车咪好难嚟啰(你地识路就唔难咖喇)2)好多名星呀(三姐事实出名既,不过佢地讲紧喺三姐舖头啲相)3)估唔到喺围村都有间餐馆(其实好多好食既都隐世既)4)但...点解冇乜人既(喂!平日嚟咖好冇)晚饭后,我又充当小司机Baby走转黄大仙、大埔、天水围再返屋企😎😎😎行程满意,亦都做到我想要既1)一家人坐喺车度,望下风景倾下计2)带佢地试新野3)总括大家都满意
话说哥哥就生日,做妹既当然要识做啦⋯⋯

秘制豉油鸡 一只
脆皮鲍鱼 6只
蒜蓉粉丝蒸扇贝 6只
豉椒圣子
蒸红斑
虾糕安格斯牛肉炒四季豆
鲜蟹肉瑶柱蒸蛋白
锅贴小棠菜

1)冇车咪好难嚟啰(你地识路就唔难咖喇)
3)估唔到喺围村都有间餐馆(其实好多好食既都隐世既)
4)但...点解冇乜人既(喂!平日嚟咖好冇)
行程满意,亦都做到我想要既
1)一家人坐喺车度,望下风景倾下计
2)带佢地试新野
3)总括大家都满意
秘制豉油鸡(一只)
锅贴小唐菜
蟹肉瑶柱蒸蛋白
2017-09-12
庆祝纪念
生日
秘制豉油鸡(一只)
锅贴小唐菜
豉椒圣子皇