唉!😤😤😤如果唔系贪佢落的士唔使行咁远,真系唔会特登同个老人家嚟呢间咁嘅餐厅食嘢。其实次次黎亲呢度,啲嘢食都还算可以,当然唔讲得性价比高啦,但系最难顶嘅就真系好差嘅服务态度!😩😩👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻今日去到餐厅已经2:30pm 过后,门口带位其中一位女士已经算系所有职员之中最好👍🏻👍🏻态度嘅一位。1)跟住叫牛肉河粉,问个高高瘦瘦戴眼镜嘅男职员:「双拼除咗生牛肉之外,并牛群边「淋」唔「淋」呢?」佢都答得好冇服务水准,佢话:「你食就唔知咬唔咬到,我食找到啰!」😱😱😱😱😱😱哗!😱呢啲叫做服务态度,真系学到嘢!😰其实我唔介意佢同我讲:「如果你惊咬唔到,不如净系要生牛肉啦!」乜而家啲餐厅真系唔优做咩?点解硬系要咁赶客!😤😤2)事情去到呢度,都未完,跟住嚟咗碗牛肉拼牛丸,以我一般所知,去越南餐厅食牛肉可,通常都会有芽菜跟,当然就见唔到啦,问职员,佢话系个碗度已经有,我问佢系边,佢都真系好👀眼利,碗入边目测果然有一条,可能碗入边仲有嘅,不过可以好肯定嘅,芽菜真系好矜贵嘅! 另外,仲可以肯定嘅,𠮶个职员,的确好👀眼利。3)接着,下午茶餐嘅牛油鸡翼到啦,哗,𠮶个牛油真系果然好牛油,真系成碟都
唉!😤😤😤

3)接着,下午茶餐嘅牛油鸡翼到啦,哗,𠮶个牛油真系果然好牛油,真系成碟都系油,我问过职员攞张纸巾印一印啲油.... 但后来,我谂吓谂吓,之后我仲要去街,真系唔系好敢食得咁肥腻,再问过职员,攞多几张纸巾,我话啲牛油鸡翼真系好牛油,呢位职员就答牛油鸡翼呀嘛,梗系咁㗎啦!

其实我都食过好多间越南餐厅嘅牛油鸡翼,但系油浸牛油鸡翼(纸巾吸极都仲有油渗出来)其实都真系第一次,同埋我真系唔敢博,食完之后出街个肚会唔会有问题!所以𠮶个职员系我再反映之下,叫咗另一位唔知系厨师整高级啲嘅人出嚟,佢都坚持牛油鸡翼系应该咁多牛油喺面,我话我真系唔敢食,呢个都算还有少少服务,佢肯帮我换过蒜蓉鸡翼,我先够胆食!

总括而言,成间餐厅,有服务嘅只系有两位,其他嘅人服务态度及嘴脸,实在系➖负分👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻嘢食还可以,但咁嘅服务质素,如果唔系迫于无奈,我都一定唔会再帮衬,更加唔会介绍人嚟帮衬啦!🙅🏻‍♂️🙅🏻‍♂️🙅🏻‍♂️🙅🏻‍♂️🙅🏻‍♂️

不过其实都系自己衰,之前几次嘅经历都系唔好,但系只系贪就脚,再一次嚟到俾人伤害。😰😰