2023-09-13
香辣鸡肉鸡肾鸡肝煲仔饭嚟到秋香一定要试好出名嘅煲仔饭,今次试吓特别啲嘅「内脏」煲仔饭!🤣 鸡肉鸡肾鸡肝切到细细粒,每一啖都会识到唔同嘅配料!本身都担心会好些,不过完全冇!个辣味酱汁非常惹味香口同啲配料好夹,令到你想继续食落去,停唔到口!😋😋😋串烧点咗牛同日本黑豚分享! 啲串烧喺即叫即烧,烧得好香,肉质仍然好嫩滑好Juicy! 如果想试多啲唔同嘅串烧可以嗌套餐!😋自家蜜饯柠檬西柚伯爵茶蜜饯香甜连同柠檬同西柚嘅清香带畀人一种饮落好舒服嘅感觉,觉得好适合配串烧嘅饮品!香橙乳酸青柠梳打梳打入面喺由橙汁、青柠、乳酸调配而成,味道酸酸甜甜,好夏口,清爽去油腻!小总结🦁秋香虽然喺小店,但喺装修完全唔马虎,感觉好Chill,同朋友小酌倾计嘅好去处! 不过假日会多人,记得要make a reservation!😇
串烧
自家蜜饯柠檬西柚伯爵茶