2010-12-02 10 浏览
住系旺角·平时无聊阵就周街行下睇有乜新野吃··今日经过通菜街望度去见到有间黄色既店·间店第一眼就比客人睇落去好企理好舒服既感觉!门口企住咁多客人·D客人手上都系罗住个黄色既盒·眼睇甘得意·就走过去睇下个餐牌有乜好吃先··睇落去个餐牌上D野都5算贵·跟住排左阵队终于到我拉·第一次黎就先识下个大既9件得意鸡同份芝士醸鸡翼先·2样野加埋先38蚊·如果系餐厅食应该要最少2倍价钱拉··之后店员问洗吾洗加7蚊换日式梳打·我就拣左巨峰梳打试试·得意鸡有4种酱同2个味拣·今次第一次去先试下蛋黄酱同原味拉·等左大概5分钟·终于可以试下D野食咯·比食物客人时店员会讲小心睇热·D野岩炸出黎·感觉上就间店既店员对客人既态度非常好·甘会带黎下次想再翻转头食野既感觉!得意鸡鸡肉嫩滑口感非常好··再试下个鸡翼先·一咬下去好重芝士味·D肉质吾错·之后饮左啖巨峰梳打·D味几特别··吾同珍珠奶茶·边度都有得饮··今次先试住甘多先·下次再识过··继续努力!
2010-11-28