同男朋友周末一齐嚟牛品食佢哋嘅牛极品食到饱套餐,食完之后非常满意。食物种类繁多,肉类,蔬菜,台湾小食任食,食到饱为止,性价比超高嘅套餐。我哋拣嘅系番茄浓汤锅,成锅汤满满嘅番茄味,味道非常开胃,好适合做火锅放题嘅汤底。完成落单后,我哋嘅枱上就摆满咗好多台湾小食同火锅食材。🔘美国牛胸腹🔘美国顶级肩胛肉🔘西班牙栗饲猪五花🔘西班牙栗饲猪梅肉🔘新西兰羊卷肉肉色鲜艳,容易煮熟,食落更加鲜嫩多汁,肉喺吸收完番茄汤嘅精华之后,味道更加丰富,绝对系顶级嘅食材。🟡雕酒鸡件🟡盐酥鸡肉质软嫩嘅鸡肉经过精心炮制变得非常好吃,花雕酒鸡散发住浓郁嘅花雕酒味,非常香,而盐酥鸡口感酥脆美味,气味浓郁。烤椒皮蛋豆腐口感柔软好够味,整体嘅感觉非常清爽解油腻。食饱之后嚟啲haagen dazs做结尾,红丝绒芝士蛋糕味嘅haagen daz充满咗芝士香味,完美嘅饭后甜品。

🔘美国牛胸腹
🔘美国顶级肩胛肉
🔘西班牙栗饲猪五花
🔘西班牙栗饲猪梅肉
🔘新西兰羊卷肉

🟡雕酒鸡件
🟡盐酥鸡
烤椒皮蛋豆腐口感柔软好够味,整体嘅感觉非常清爽解油腻。