今次拣咗Exchange Tower 嘅鸣门割烹料理~佢地有个Semi Buffet 可以尽情食呀😆主食拣咗:帆立贝海胆丼似加拿大海胆,都几鲜甜,冇腥味😋不过就得一条,唔够喉呀!而帆立贝都唔错~因为寿司都有帆立贝,主食其实可以试其他!不过佢细细碗,唔使惊饱得滞另一主食:汁烧油甘鱼超厚肉👍🏻肉质都比较结实,味道都唔错,只系烧耐咗啲,不过烧鱼仲要系咁厚肉,确实唔容易送咗两只矶煮鲍鱼❤️呢个有惊喜,煮得好入味😋而且一啲都唔韧其他刺身正常放题水准明太子玉子烧同埋三文鱼鳍都好好食😋后者烧得好香,好多鱼油炸物方面:芝士年糕、吉列蚝&芝麻鸡翼,炸到金黄色,好香口香脆😈好邪恶呀!串烧方面,个酱汁嘅味道好特别,好似有啲酒味。有我爱嘅鸡软骨👍🏻日式蒸蛋 好滑,有蟹柳同银杏 👍🏻枝豆 同 胡麻豆腐沙律 🥗都唔错👍🏻所有饮品汽水、橙汁、乳酸特饮都系任饮,不过可能我都踏入中女,食日本嘢都系钟意饮热茶多啲~环境宽敞、楼底非常高,有日光透入,坐得好舒服😌90分钟半放题成人$238 小童长者$148星期六日及公众假期12:00-14:00 供应

主食拣咗:帆立贝海胆丼
帆立贝海胆丼

另一主食:汁烧油甘鱼
汁烧油甘鱼

送咗两只矶煮鲍鱼❤️呢个有惊喜,煮得好入味😋而且一啲都唔韧

其他刺身正常放题水准

明太子玉子烧同埋三文鱼鳍都好好食😋后者烧得好香,好多鱼油

日式蒸蛋 好滑,有蟹柳同银杏 👍🏻

枝豆 同 胡麻豆腐沙律 🥗都唔错👍🏻

环境宽敞、楼底非常高,有日光透入,坐得好舒服😌

90分钟半放题
成人$238 小童长者$148