2020-11-12
系门口见到唔使排队就入得,又见到两人餐好似几抵食,试下先🤭1️⃣ 天妇罗虾 (5分满分,推荐程度: 🌕🌕🌕🌕)炸衣唔会话好厚,虾都keep到几弹牙,唔错唔错🤤2️⃣烧茄子 (5分满分,推荐程度: 🌕🌕🌕🌕)茄子够味,而内里嫩滑,几推荐!3️⃣(冷)乌冬 (5分满分,推荐程度: 🌕🌕🌕🌗)乌冬可以拣热定冻,我拣左冷面😎乌冬质感弹牙,点冷面汁几好食,但乌冬本身无调味,有时某几条沾唔晒啲汁就会好寡😟建议可以系乌冬本身加少少调味🥰4️⃣玉子烧 (5分满分,推荐程度: 🌕🌖)一个评价: 唔好食😂一来卖相不讨好,二来我平时对玉子烧都无咩兴趣,纯粹就friend所以叫嚟试🤦🏿♀️味道甜甜地,食到一半好腻,唔钟意😂因为无试到大家推荐嘅套餐,所以唔敢下结论住。但呢餐嚟讲质素中等,个人认为未必需要专登排队。如果无咩人等又想食平价日本野嘅可以一试,而且老板都好好人仲送左个日历比我地,都值得支持💛
1️⃣ 天妇罗虾 (5分满分,推荐程度: 🌕🌕🌕🌕)
炸衣唔会话好厚,虾都keep到几弹牙,唔错唔错🤤
2️⃣烧茄子 (5分满分,推荐程度: 🌕🌕🌕🌕)
茄子够味,而内里嫩滑,几推荐!
3️⃣(冷)乌冬 (5分满分,推荐程度: 🌕🌕🌕🌗)
4️⃣玉子烧 (5分满分,推荐程度: 🌕🌖)