2024-12-03
其实细个就系呢附近读小学🤪以前呢度冇咁多西餐厅 呢附近已经改变咗好多 今次返嚟就试吓呢一间好评如潮既西班牙菜😝✨ 🥂WHITE PEACH EARLGREY &YUZU GENMAICHA 🥂原来系made in Hong Kong嘅产品 特别欣赏店主愿意同本地品牌合作👍🏻 支持支持两个味道都好香 ,好夹,唔钟意饮酒嘅朋友可以试吓~ ✨BABY CUTTLEFISH 店员推介呢个系一个新推出嘅菜式 , 睇落几吸引梗系要试吓啦由小八爪鱼🐙 芦笋 豆以成既前菜配上由新鲜墨鱼汁调制成嘅酱汁简直系浓缩咗海洋嘅精华👍🏻👍🏻推介比钟意食海鲜味既你✨ TORTILLA 听讲系一度西班牙嘅家常料理浓郁嘅洋葱同薯仔蛋绝对系好朋友 🤭 虽然材料好简单,但系真系好好食㗎👍🏻✨PAN CON ALLIOLI如果你系一个芝士狂热 ,希望你唔会错过呢一个小食 , 厚厚嘅芝士加埋蒜蓉香 唔使我讲都知有几咁好食啦😝😝✨✨✨ SEAFOOD PAELLA我自己觉得绝对系西班牙菜嘅代表啦𠮶种浓郁嘅海鲜汤味 久久挥之不去 真系浓缩精华所在 👍🏻👍🏻而米饭煮得啱啱好 软硬适中有轻微嘅咀嚼感 又可以做到粒粒分明🥰因为系即叫即
两个味道都好香 ,好夹,唔钟意饮酒嘅朋友可以试吓~
✨BABY CUTTLEFISH
店员推介呢个系一个新推出嘅菜式 , 睇落几吸引梗系要试吓啦
由小八爪鱼🐙 芦笋 豆以成既前菜
𠮶种浓郁嘅海鲜汤味
久久挥之不去 真系浓缩精华所在 👍🏻👍🏻
因为系即叫即整 要俾少少耐性去等待啊 美食系值得等待㗎🤭🤭
✨ FLAN WITH ICE CREAM
真材实料嘅云呢拿籽整成嘅布甸🍮 你都唔系话唔吸引 ! 布甸口感绵密 , 幸好唔太甜岩哂我
上面仲放咗个浓郁嘅云呢拿雪糕 🍦😍😍 结束左好开心既一餐brunch