2018-02-24 402 浏览
几钟意去尖沙咀食lunch 贪佢唔使等位又多选择又平🤓 今日我大约12点4去到iSquare 基本上所有餐厅都可以walk-in 我就拣咗呢间系7楼睇落四四正正嘅日本餐厅🤤午市嚟讲佢就算几多选择 有饭有乌冬有锅物 影晒啲餐牌(除左漏左定食😰)睇俾大家睇吓啦😛有啲餐会跟埋饮品同前菜 饭就净系跟味噌汤🤘🏻我拣咗嘅系筑地四色丼 ($99) 比较返第一张menu左上角嘅话 会发现系有理想与现实嘅情况嘅😂😂😂 所有𩠌都比相入边薄咗又细份咗 呢啲就间间都系咁㗎喇😂 好在佢啲海鲜又几新鲜 加少少日式豉油都系成碗饭食晒😚 朋友就叫咗温泉玉子鳗鱼饭 无影相但系佢𠮶个睇落又几靓㖞😮 几肥美咁 永远都系隔离饭香lol事后听返朋友讲 佢上个星期都有食过呢间餐厅 晚市本来想三百几蚊一个定食 做promotion变百几蚊 咁咪同lunch差唔多😵 即刻有少少心理不平衡lol 但系整体而言 我觉得呢个环境呢个食物质素同呢个价钱 都系令人满意嘅 可以推介🤠

有啲餐会跟埋饮品同前菜 饭就净系跟味噌汤🤘🏻