2023-11-20
间唔时想食寿司郎都会黎呢间,贪等位唔算等得耐,早少少去通常30-60分钟都入到。巴斯克蛋糕食过都知咩味,通常都唔会差,呢个又几好食,有芝士味浓而不腻,食落又几轻盈,家人食完一件再encore 多件,推荐。呢款就差D,白桃肉芝士蛋糕,呢款系芝士冻饼,预咗芝士味唔会好浓,但呢个芝士味有D太淡,唔系好出,白桃ok甜,比起黎呢个唔太推荐。三文鱼腩配脆脆苹果飞鱼子系比较特别既配搭,如果食厌左普通三文鱼腩可以试下,家人唔太喜欢,我自己就觉得不错三文鱼亲子茶碗蒸每次黎到必叫普通版茶碗蒸,呢款系期间特别款,觉得配搭上普通版更丰富,配料款式多,好食D洋葱酱炙烧三文鱼腩特别配搭,但一般甘口酱油渍炙烤吞拿鱼口感特别,试一次ok炙烤喜之次系白鱼刺身,味道很淡,唔咩特别虾三味,每次黎到有货都叫,因为抵食,虎虾鲜甜,肉少少弹牙,甜虾都鲜甜,肉质比虎虾淋,推荐
巴斯克蛋糕
三文鱼腩配脆脆苹果飞鱼子
三文鱼亲子茶碗蒸
洋葱酱炙烧三文鱼腩
特别配搭,但一般
甘口酱油渍炙烤吞拿鱼
口感特别,试一次ok
炙烤喜之次
系白鱼刺身,味道很淡,唔咩特别