2023-02-09 213 浏览
-见佢新开就帮衬下,每个set都差唔多要$110。价钱唔算平,咁我都expect佢会好好食或好丰富。我叫咗个喇沙鸡肉长通粉,我有一刻以为我叫错餐,一旧鸡都无嘅?哦,原来有嘅,啲鸡柳细到我睇唔到,数数埋埋得五旧细细旧嘅鸡柳,加埋嘅size我谂得平时见到嘅鸡柳嘅1.5条左右啦,其实都唔系俾鸡髀啦,鸡柳都悭到咁?仲要食到最尾劲多油系底... 我一个星期俾一日自己外食淀粉质嘅quota就咁白白浪费咗。我真系宁愿食返我自己带嘅鸡胸饭盒。同事叫咗个带子烩饭,卖相几好呀... 但食落无味㗎。个饭$118,得带子四粒(切半所以以为有八粒)&饭,菇都无粒㗎,都无味㗎,得啲甘荀碎,笑死。同事自己拎咗樽盐嚟加,佢仲话想真心问下系咪厨房唔记得加调味料。你开系荔枝角,咁多上班族,我地lunch time都唔会有时间打卡,谂住环保舒服都好,俾贵都唔紧要,但起码质素对得住$100嘅价钱嘅食物俾我?个意粉同焗饭我会觉得值$60(都俾多)。好少可食到咁饱,因为嬲到嬲饱。☺️

喇沙鸡肉长通粉
带子烩饭