2005-02-25 17 浏览
星期四我同男朋友去尝越食左餐饭~~唔系路!首先,我地发现坐吸烟区系与世隔绝既~~~佢个吸烟区系晌室外,除非有侍应送野出去咁岩见到你叫佢啦,如果唔系你都唔驶旨意有人得闲理你。其次,成台0的筷子碗碟都湿淋淋,比人好污糟既感觉。我地起初点左菠萝炒饭、二人并盘同埋一口鸡。仲有青柠梳打~~系漏左单既~~一口鸡系卖晒(佢话比我地知无晒果阵已经系二三十分钟之后既事)~系7点几都卖晒既~~真系好生意呀下!!之后我地点左个咖哩牛腩同埋炒猪颈肉。过左无几耐第一道菜咖哩牛腩到左~~咖哩牛腩???咁我0的菠萝炒饭,二人并盘呢??都成半个钟头前叫架啦㖞??我循例问侍应哥哥0的野几时到,佢又循例咁话帮我摧下,我地就系咁样望住碟咖哩牛腩(得碟咖哩牛腩食咩呀???)又等左一两个字~~我地个并盘到。个并盘真系细得可怜,春卷蔗虾蒸粉皮,六粒5蚊大饼咁大粒既野晌只碟上面,平均8蚊一粒都算~~个蒸粉皮干既~~春卷同蔗虾~我都唔知食左0的咩落肚~~唔驶一阵又食完,讲紧过左差不多一个钟,我地依然系望住碟咖哩牛腩誓愿。都唔知再过左几耐,我地0的野终于到齐,不过都已经谂紧埋单之后去食咩~~哈哈~~埋单既时候用汇丰卡有9 折,又几个字
埋单既时候用汇丰卡有9 折,又几个字之后,我地签卡走人,无下次呀!!
唔知边个咁唔好彩,俾个侍应留左张卡晌我地台面,一个唔好彩~~比人拎左就真系好开心~~~唉~~不知所谓~~~