餐厅: 漁樂 (皇后山商場)
资讯:

2022-12-22 365 浏览
呢间渔乐食尽皇后山邨开邨初期头啖汤,初头得佢一间,谷住食,已经发觉佢既质素系唔得,地下污糟,炸脾系辣,即食面系福字伊面加伊面味粉开既汤底,猪扒唔系一大块而系夹几旧碎上。果啲阿姐既对答直头极品。今日谂住唔食楼上果两间,加上可能冻傻左,冇啦啦走左入去食野。个姐指左我坐个风口位,落左单后,真系顶唔顺,话转位。果班阿姐围埋来,最少三个话落左单唔可以转位,唔通食佢一个早餐全家吹病入院咩?又唔系繁忙时间。最搞笑,之后隔离枱食客食完啦,再叫佢落多个外卖单,个姐话,我㩒左堂食喔~我㩒左堂食喔~服务质素呢,呢间野只可以话你冇要求只求填饱肚既,是但叫个餐,食完就走,甘就冇事。