2021-12-06 240 浏览
突然间想食番啲炸嘢,储下脂肪过呢个咁冻嘅冬天。咁就去咗附近𠮶间kfc食,听闻佢哋转咗做即叫即炸,应该会好食咗。不过去到嘅时候见到枱上面贴𠮶啲传宣传,𠮶度系写住当日即炸,就知可以同平时一样都系整定哂放好耐。佢都系时候有四五个人喺我前面,佢哋上餐速度都快,好快就轮到我点餐,点完餐之后大约五分钟左右就准备好,点睇都唔系即炸喇。𠮶个巴辣鸡腿餐食,仲用埋啲yuu积分换左九件鸡 同两件葡挞,两个人食真系食得好饱,啲鸡食落去好明显唔系即炸 ,冇即炸果种脆度同油腻感,不过啲鸡肉食落去都算嫩滑嘅。个巴辣鸡腿包其实都算系咁啦,正正常常,好食过啲炸鸡,但系四十蚊真系贵。最好食就系𠮶件葡挞,酥皮好酥脆,蛋皮都好好食,嫩滑微甜,好啱我胃口。不过整体嚟讲我谂如果唔系有积分都唔会嚟食。
不过整体嚟讲我谂如果唔系有积分都唔会嚟食。
2021-12-05
  • 葡挞