(非会员)
2008-11-10 1 浏览
寻晚9点几出黎同fd食野,一早讲佐食韩烧,有fd推介汉和,好 去吧 9点半到 9点半后平d,系楼下等佐一阵就有位上去,一开始夹佐d小食,d炸三文鱼骨食佐一口已经吐番出黎,好难食,出奇地韩国粉丝又好好味~我都夹佐成碟食,推介!豆浆平平吧,算是可以饮得落的水准,三文鱼刺身不停送上,唔洗争食,虽然质素一般,不过正,想想下都食佐好多旧....生肉水准不错!d"油"鱼好新鲜,好好味!不过d墨鱼仔唔知唔系烧唔熟一食有海水味:s 鸡肉猪肉水准好好,好味道 同埋都唔算多油,猪肉切得好薄,好易熟!牛"利"真是水准之上 连皮烧三交鱼口感一流> <!!不过d待应目口目面咁,可能太少人,做野辛苦挂....之后埋单 ,一人118,唔系98咩? 原来星期五六日加一,ok吧~系冻冻的天气食,感觉好好!!
$118 (宵夜)
  • 韩国粉丝
  • 烧三交鱼