2014-06-07 841 浏览
今日放工早到旺角, 7点已在家乐坊都未有等位人潮, 谂紧食18GRAMS定系呢间, 最终决定呢度啦!!入到去都仲系不太多人, 卡位几大几好呀~~ 不过我地得两个人冇得坐卡位!!!!我ORDER左个极上酱油汤底本格美国牛肉拉面加粟米, 老公叫左个猪骨汤叉烧拉面加糖心蛋, 冇见野饮口呀, 冇咩兴趣~!黎到个碗真系超大, 显得碗面好似好小咁!!~我个碗D牛肉黎个时真系半生熟咁, 试下个牛真系好有牛味WOR, 好似食紧扒咁, 不过都系UN左小小, 可以林D就更加好!! 试下个酱油汤, 真系好咸呀.......本人已经好爱重口味O既野食, 但都觉得好咸呀........仲觉得有小小食紧出前一丁O既感觉........失望!!老公个个猪骨汤就不过不失, 都OK啦, 又估佢唔到D叉烧咁软林林几好味WOR~ 而且个糖心蛋也不错!!

黎到个碗真系超大, 显得碗面好似好小咁!!~

极上酱油汤底本格美国牛肉拉面
猪骨汤叉烧拉面加糖心蛋
题外话/补充资料: 呢间野系POKKA集团其下之一, 但系食物质数同POKKA CAFE比真系差几远LAW!
2014-06-06