餐厅: 逸東軒
资讯:

餐厅: 逸東軒
资讯:

米芝莲一星嘅餐厅 想试好耐🤤 提早两星期去book位!坐房成个环境都好舒服 枱与枱之间有一定距离👍🏻【星级二人套餐】$688🥢足料老火汤🥢明炉蜜汁叉烧🥢三葱爆斑球🥢鲍汁花菇扒时蔬🥢瑶柱崧子蛋白炒饭🥢香芒糯米卷主要系好想试佢叉烧‼️ 太高期望 所以有少少失望🫠 虽然烧得真系好靓 但偏干身 亦都唔够多蜜汁 无咩味🥲 不过其他小菜都好食🤩【鲍鱼和牛酥】$78呢个系必点🔥🔥 通常和牛酥嘅和牛都系好干身 但呢个绝对唔系! 和牛切成细粒都依然好湿润 仲有劲满和牛🤩 口感真系好正!【燕窝瑶柱菜苗饺】$48每一只都好饱满🤤 劲大只好足料‼️【逸东小笼包】$48 我见到啲人话要嗌 但我就觉得呢个好普通🫠 虽然都系皮好薄 多肉汁 但无咩咁特别~

【星级二人套餐】$688
🥢足料老火汤