2024-08-24
唔好意思唔系讲食,因为冇得比你食,我表达能力差,辛苦各位眼睛。由于朋友介绍话好食,所以想黎试下,6点几近7点黎到,晚市岩岩开始一阵,见门口冇人等位,所以就快快脚走去拎飞攞位,见下一个号码到我地,谂住好快就有得入去啦,点知等左15到20分钟都仲未叫飞,而且门口又长期冇人睇住,所以就行入场内望一望睇下有冇位。入到场内见到有成6~7张4人空台就觉得奇怪,咁岩个部长又走出黎问我地几位,咁我地就答佢‘’4位‘’ 又再问下佢 ‘’入面有好多空位系味可以嗌飞比我地入去?‘’点知个部长听完冇带位不特止,仲粒声唔出咁走左去同同事倾计倾左成2,3分钟,然后又走左去完全唔理我地,最后我地就咩都冇食过就走左噜。所以大家想食好野唔一定要黎呢间,就算好食到可以升仙都唔需要拣呢间野,因为佢地根本唔休做,所以都唔洗浪费时间同钱黎排队同洗费。当然我以上讲既都只系个别例子,我始终都冇入到去食,纯粹表达比大家知,你想入去食佢都未必比你食,何必要作贱自己去埋呢啲地方呢?感谢您地睇哂我呢编废话,谢谢。
感谢您地睇哂我呢编废话,谢谢。