2007-05-05
成日都听到人地讲呢间野既夜晚好抵有半价..有1次黎见到咁多人排队,即系冇晒兴趣~但寻晚本来想去和花亭架,但系果度又劲多人,咁就谂住试下第2间啦!去到门口真系打晒蛇饼咁..由9点半排到10点八先入得去..好彩我地系2个人去食ja..可能会快d挂去到即刻去拎回转带既野食..但系见到冇乜款㖞..又唔吸引..就写纸..拎起本野睇下有咩款啦..唔知点解觉得1d都唔吸引..叫左几款野食..最难食系幔鱼寿司..有骨架..而且又唔系好新鲜食左7,8碟已经唔想再食落去..但又要每人最少消费$60..惟有焗住叫啦..叫左个唔知叫咩芒果沙律..虽然冇半价但仲好,起码可以快d食够六十蚊..呢个反而我觉得几好味..食到11点几果时,回转带既寿司明显放左好耐..冇晒水干晒咁..好恐怖..之前叫落既寿司又怀疑冇落单..叫左几次先黎...我谂下次都系唔贪平喇..食1次就够..早知系咁我去排返和花亭仲好
有半价..有1次黎见到咁多人排队,即系冇晒兴趣~