2021-05-10 308 浏览
平日附近做完身体检查好想食拉面,难得过咗海又见到呢间咁多好评又黄就过嚟试吓。十二点几嚟到两个仲有位就有得即刻入,佢拉面系得几款,冇饺子𠮶啲小食,见好多人赞个蟹虾汤拉面,就叫呢个嚟试。本身已经包咗紫菜荀同蛋,价钱都唔算贵,如果唔钟意仲可以换呢一款配料,都几贴心。碗面嚟到个样都好吸引,试咗啖汤,味道ok但又唔算好惊喜,面质系粗嘅面,煮得几好,唔会好淋,其他配料正常,但最失望系个叉烧。。。。汤本身唔多,个叉烧本身冻,要勉强浸佢落啲汤变返暖暖地,另外佢主打系低温慢煮叉烧,慢煮系好,但问题啲叉烧切到好薄跟住就咁卷埋一齐,食落碎湿湿又成旧唔热嘅嘢咁,个口感好差,成碗面比个叉烧扣好多分。。。。服务好,又系有良心嘅餐厅,可惜真系唔系好啱我胃口,会拣返其他又有良心又啱我嘅拉面店。