餐厅: 大快活
资讯:

2021-09-13 350 浏览
近排放lunch嘅时候都好赶时间 ,于是乎都食咗大快活都好多餐下,冇办法喇,因为呢排同事们都钟意食大快活所以就一齐食,而且呢边个间大快活比较大,好多时都唔洗点样要我地去揾位,一上到去可以睇定左食咩再买埋餐跟住拎埋餐先揾位都仲松动 。好喇 ,但系一讲到食物质素个方面就唔系好多掂喇,我叫咗个台式大集锦配类似槟城参参既面食,但系我完全食唔到除咗有d喊味之外而有食到其他味啲嘢食唔够热辣辣,好似摆咗好耐咁。希望下次会好啲啦
好喇 ,但系一讲到食物质素个方面就唔系好多掂喇

啲嘢食唔够热辣辣,好似摆咗好耐咁。
希望下次会好啲啦

2021-09-13