2019-12-15 1101 浏览
11月25日 电话订位,仲落埋某几样要预先订既菜式包括拿破仑,网上话佢个拿破仑出色,屋企个老人家好钟意于是满心欢喜期待,蛋糕都无买,加埋生日牌当蛋糕切,六点钟入坐, 一黎同我讲拿破仑买晒,六点钟就卖晒? 我系第二枱黎,第一枱都系刚刚坐低,撞鬼呀?之后转口风话前两日唔记得打俾我讲卖晒,仲有趣,你有预知能力2日后个拿破仑会卖晒? 都嬲嬲地,你仲收我20蚊生日牌叫我放系个寿桃当生日蛋糕,都极度有趣,好明显敷衍我,送在几件糕品俾我,寿包又难食,糕品又唔好食,临走俾我见到个经理托住两个拿破仑入房,即是点? 坐房有得食?今晚我都食在4千几,第一次黎所以预早订都可以随时Cut单? 不知所谓既服务态度,不如改在个订菜规矩,熟客有得订,生客免问,甘唔驶人哋专登黎你度食,唔会劳气!