2005-05-04 21 浏览
今日又行过彩虹,见咁耐未食过,所以就忍唔住买番旧饭团食食喇!~不过今日就有D 唔系几好既经历喇‧‧‧(1) 今日我又系choice 左我最钟意食既0个几只味〈冬菇、榨菜、黑椒猪柳、紫菜〉,但‧‧‧今次竟然冇左四川泡菜同虾籽比我choice,就连张选购既单都冇左呢两样野‧‧‧点解!? 点解要咁对我?? ><"""""最后就choice 左好似系叫做碎鸡咁既野,同埋红色一条条0个种野喇!!~ (唔记得个名)>> 我觉得呢两款材料一般好味啦!(2) 我比左张$500 个男收银员,咁佢就几大声咁问另一个女店员"假银纸0系边度睇得出呀?"。呢件事比我一个非常之唔好既感觉,好似讲到我用紧假银纸咁,仲要讲到咁大声,其他人唔知真系以为我用假银纸呀!! 当时,我真系比其他顾客眼望望‧‧‧咩事㖞!???咁个女店员就用部照银纸既机照一照,就即刻找钱比我。之后个男收银员仲当住我面系咁继续问个女店员。我当时黑晒口面,但我冇话乜‧‧‧算!希望0个D 新0黎既店员下次唔好咁!!不过,今次除左呢样野之外,都有D 几出乎意料既事既~就系我由呢间分店进驻0系彩虹站开始就断断续续咁帮衬。初时

不过今日就有D 唔系几好既经历喇‧‧‧

>> 我觉得呢两款材料一般好味啦!

我当时黑晒口面,但我冇话乜‧‧‧算!

希望0个D 新0黎既店员下次唔好咁!!

不过,今次除左呢样野之外,都有D 几出乎意料既事既~
就系我由呢间分店进驻0系彩虹站开始就断断续续咁帮衬。初时惠顾既人唔多嫁,到我今日再去光顾,竟然多人左好多~ ^^