招聘中
今天
今天
21天前
餐厅: 譚仔三哥米線 (富盛大廈)
资讯:

2009-11-30 16 浏览
一向好钟意食辣嘢既我 , 成日都想试吓好多食家力赞既谭仔麻辣米线 , 见佢哋仲话食到上哂瘾 , 搞到我心思思啊!! 我自己都有对另一米线食店食上瘾架 , 就系云南桂林过桥米线喇 , haha!今日去开元朗 , 见呢度有间分店 , 就了结呢个心愿啦!叫左墨鱼丸腩肉麻辣米线 (中辣) + 土匪鸡翼米线韧度适中 , 以为中辣都会几辣啦 , 但原来同我谂既唔同 , 而麻都只系一般 , 唔系好劲 , 汤底略为淡左d , 唔够浓 , 但都几香.墨鱼丸唔错 , 几弹牙 , 而腼肉就好失望 , 无味 , 好厚而韧 , 同我喺云南桂林过桥米线食既腩肉真系天同地比 , 而且配菜亦无人地咁多 , 咁香 , 真系好失望土匪鸡翼 , 好香口 , 但无想像中咁好味啊!未去前 , 以为又会对此店食上瘾 , 经此一试 , 就知唔系我杯茶 , 汤底唔啱我口味 , 可以唔洗再嚟lu.

今日去开元朗 , 见呢度有间分店 , 就了结呢个心愿啦!

叫左墨鱼丸腩肉麻辣米线 (中辣) + 土匪鸡翼

土匪鸡翼 , 好香口 , 但无想像中咁好味啊!

2009-11-28