2011-02-10
与一班朋友gathering一行六个人,所以就叫左六样野,大部分都系系openrice睇完d comment而去叫的1)鸡润------我觉得没什么特别,可能我个人不太like食润,最后都食唔晒~~2)黄金虾------由于我自己不太like蛋皇,所以都系觉得一般,而且都几贵wor~~~我那晚食就20元一两,at least 12两,咁就240~3)鱼汤浸豆苗-----呢个都ok4)墨汁墨鱼------呢个真系超难食!!!! 咸到死死下,完全都唔知食左咩味,粒丸又冇味,总之就难食!!!5)风沙鸡-----虽然唔知点风沙法,但都几好味,即系炸子鸡咁,但唔会话好肥,个皮都好脆6)鸭汁荷叶饭--------呢个几好味,而且个外型都好特别,d饭食到去唔会话太咸,味道刚刚好~最后仲送左蕃薯糖水,几好味^^不过,有d不喜欢赶人走既感觉
3)鱼汤浸豆苗-----呢个都ok
最后仲送左蕃薯糖水,几好味^^
不过,有d不喜欢赶人走既感觉