潮流兴复古 所以突然之间就又有返一堆打住香港情怀旗号嘅冰室 车仔面 大排档 (Deluxe) 出现😂笑面虎都系呢一个风格啦 同同事一齐食无影到装修🙊基本上有少少似拉面店 高枱高櫈 以暖同木色系为主🤔墙上面有块铁可以俾人用Marker或者蜡笔写字 算系几舒适😛但系讲真食车仔面 其实唔系食装修 到底笑面虎有啲咩特别 可以同隔两条街一间出名嘅小店一争长短呢😂事不宜迟睇吓佢个面先我叫咗三𩠌(每个𩠌$8/10/12/18)米线($8)配特制汤底(+$4) 再加杯热柚子蜜($8) 盛惠$48其实佢都几多特别嘅选择 好似我朋友就叫咗牛肋骨😯 不过唔知点解我钟意食颓嘅车仔面🙊✌🏻鱼皮超级脆!浸落个汤度仲会听到治治声😍 个汤底都好饮 小小老火汤嘅感觉 好有粟米甜味🤓 我有另外叫咗中辣 够辣又唔会系好麻 搞到你成条脷痺晒𠮶只👍🏻总括而言系会再帮衬嘅选择😆 唔系净系得个样 味道有惊喜 (商业区嚟计) 价钱又唔贵😋

2018-11-20
  • 鱼皮