餐厅: 美中·鴨子
资讯:

餐厅装修舒适美观,食物亦又精致又巧手,抵赞!价钱不嬲预咗偏贵,但系都觉得食物质素系值回票价 👍 服务亦非常好,应该仲有睇住客人食到咩进度再上菜,全程绝无催促埋单。二人餐(A) $568* 其他费用: 咸菜 $24、茶钱人均$18、服务费10%个餐包含: 醉鸡、烤麸、小龙包、松露百合炒笋、大虾两只、北京填鸭(半)、金汤蟹肉海皇羹~ 我哋系三个人食,食到最后系刚刚好饱。☺️ 醉鸡鸡味浓郁,大虾酸辣惹味,小笼包皮薄馅靓唔油腻。尤其要提下个海王羮!真系好足料,有虾有真蟹肉好好饮,有去婚宴嘅感觉!北京填鸭刀工一流,虽然冇现场切比你睇,但系系刚好分割好鸭皮同肉出黎,厚薄适中又脆口,加埋薄得嚟但系绝对唔易烂嘅饼皮一齐食真系好好食!( 呢度要提提,饼皮又薄但系又可以唔易烂,都几神奇,小笼包个皮都系一样感觉,超薄但系完全唔易穿!)

二人餐(A) $568
* 其他费用: 咸菜 $24、茶钱人均$18、服务费10%