唔系特别好食 服务员态度恶劣见佢有98蚊点心放题心思思同朋友一齐去食本来系kkday book左1点 但系准时去到 佢地话1点30分先可以入去开始食 问职员 职员冇解释原因 只系话1点30分先开始食 事前又冇任何通知 搞到要白等30钟 嘥哂我地啲时间入到去职员态度唔多好 事前我地都知道食剩野要额外比钱 但系就够钟既时候 个职员逐张枱行过去 冇问过我地就将我地啲蒸笼逐个逐个拎起 check叫我地要食哂佢 呢个我都可以理解 不过讲完呢句仲要话 ”仲有3分咋 食完快啲走 我地小店黎架咋 如果唔系就搞到OT" 比说话我地听 经典茶餐厅小食系自助台出左一次嘢食之后就比人啰哂 冇再出第二次 想食都无得继续攞而且啲食物普普通通 又唔喺话特别好食 收埋加一 呢个价钱 我宁愿去茶楼食好过 下次都唔会帮衬 起码唔洗受气
唔系特别好食 服务员态度恶劣

见佢有98蚊点心放题心思思同朋友一齐去食