2020-11-07
黎到荃湾新开既Green Common仲有最近最hit既嘉欣新餐肉,当然要试下!🍖新餐肉趣趣条($42) (🍚8/10) 推介❗️无论系味道定口感都好好好好似,可能因为外面好少有炸餐肉条,个人认为仲好味过真餐肉!尤其配以蜜糖芥茉酱加上炸到外脆内软上枱热辣辣简直一流!🍔未来黑椒汉堡($88) (🍚8.5/10) 推介❗️除咗黑椒汉堡扒佢仲有蛋黄酱椰菜丝同埋炒杂菌,全部都系小妹钟意食嘅配菜!三个字:好!好!味!黑椒酱十分惹味成个包非常Juicy,完全食唔出汉堡扒系假既,炒杂菌非常香口,配埋蛋黄酱所有味道配合得天衣无缝!就算价钱睇落有少少贵都值得一食!🍝韩式辣酱植物鸡肉意粉🌶($72) (🍚6.5/10)外表好吸引!成个意粉就系好浓烈嘅韩式辣酱味,本身钟意食辣嘅小妹本身好期待,可惜啲酱实在太过浓稠,令整个意粉非常非常干,食到一半𠮶阵已经唔会有想再食落去嘅动力。而且啲鸡肉就无上面餐肉同汉堡包伪装得咁出色,有少少雪味同腐皮味,整体不推介。🍟薯条与乐乐鸡 推介❗️薯条粗身新鲜炸好松脆而且都有薯仔味,乐乐鸡即系我哋平时食嘅麦乐鸡仲要加配蜜糖芥末酱要试吓!
🍖新餐肉趣趣条($42) (🍚8/10) 推介❗️
🍔未来黑椒汉堡($88) (🍚8.5/10) 推介❗️
🍝韩式辣酱植物鸡肉意粉🌶($72) (🍚6.5/10)
🍟薯条与乐乐鸡 推介❗️