2012-04-12 148 浏览
同好多其他假日游西贡的朋友一样, 之前系OP search 过呢间都多好评, 所以我们系芸芸咁多西式餐厅中拣左呢间试试. 入到去坐低觉得环境迫狭, 坐得唔舒服.烧鸡salad: 唔知系咪我地唔够”鬼”, 我地4个都觉得好油淋淋同埋好腥, 可能系食唔惯 olive oil?!seafood risotto/肉酱意粉: 不过不失, 但我肯定同样价钱好多地方都可以做得好食过佢red sangria: 盛惠$180/ jar, 冇果味, 冇酒味, 不如饮汽水好过4个大人食左$780, 我觉得唔值啰~ 走时见到门口排左一条长龙, 应该都系被OP影响, 所以我决定食呢个食评!

2012-04-08