2023-07-31 260 浏览
等位嘅地方系室外,无冷气。晚饭时间,等左15分钟入到。—Order左个 初遇红烧半筋半肉面 $78一黎到卖相都吸引,牛肉有2大块,牛筋2旧,仲有2棵小棠菜、少量酸菜同葱花。点知,仔细一睇,牛筋上面有条黑色嘅毛发😨唔知系牛筋无处理好定人为🫠即刻食欲大减!拎开旧牛筋继续食……个汤好咸,佢唔系好多药材好足料果种浓味,系单纯豉油沟水嘅咸味😵‍💫面质正常;牛肉淋身同有牛味,唔会好柴;牛筋就有少少太淋好散嘅感觉。酸菜可以中和番个咸味,呢个配搭还好。—加购价$12 自家薏米水(少甜少冰)薏米水系足料嘅,底层有好多薏米,少甜味道岩岩好,几清新!如果有埋柠檬就perfect!—朋友都order左一样嘅主食,加配左 芋香珍珠奶茶。试左一啖,除左芋香味有少少假之外,都算正常!—不过,呢间餐厅都系无下次,同埋唔会推介俾人!😅
等位嘅地方系室外,无冷气。晚饭时间,等左15分钟入到。

Order左个 初遇红烧半筋半肉面 $78

加购价$12 自家薏米水(少甜少冰)

朋友都order左一样嘅主食,加配左 芋香珍珠奶茶。

试左一啖,除左芋香味有少少假之外,都算正常!

不过,呢间餐厅都系无下次,同埋唔会推介俾人!😅