2017-11-15
2058 浏览
又系生日饭,韩烧食得多,改改路线食炒辣鸡。全班朋友都系第一次食哩间,一入店内就听到好几枱都系讲韩文,哗!正呀,咁多韩国人都黎食,应该无死。老板都系韩国人,老板娘讲得一口流利的广东话,沟通完全无阻,仲好有礼貌,员工也很好,服务给满分!入坐后第一时间送上汤一碗,好似例汤咁,但系,系好有质数嘅例汤!点了4人份的春川炒辣鸡套餐,选了炒辣鸡 +猪肉沙律 +粉丝,好好味呀!沙律菜很新鲜,清爽,配上炒猪肉,正!韩式韩丝通常都无乜出错,好味,正常的表现。炒辣鸡我们选了芝士配搭,店员细心的帮忙炒食材,火枪都用埋,好味。因朋友唔食得辣所以点了小辣,我估再辣D会更好味。另外还点了店内poster的五花腩,看著肥肉好似有D得人惊,但食落真系不得了,有点入口溶化的感觉,好好味!这次误打误撞的选对了食店,好开心呀!!
沙律菜很新鲜,清爽,配上炒猪肉,正!
韩式韩丝通常都无乜出错,好味,正常的表现。
这次误打误撞的选对了食店,好开心呀!!