2023-01-26 93 浏览
个set lunch都$80一客 饮品唔包 我同妈妈点两个lunch set 再加个类似明炉鱼(餐牌叫泰式蒸鱼 - 之后再解释)。先讲条鱼 (0 out of 10)佢话明等30分钟当然无问题,不过上菜果时条鱼喺冻嘅,然后用一个似香薰座,用陶瓷做嘅"炉"座住。问题系1)个蜡烛火真系唔够热,等多10分钟烟都无要再蒸,2)条鱼系一只长25+cm椭圆形碟上,个"炉"得10cm,又好跣(物料系光面陶瓷),好易失平衡,食得好惊险,基本上个design好差。最后条鱼腥到不得了,我同妈妈食两啖放弃。餐厅尝试用非常之重味嘅泰式酸醋都掩盖唔倒。海南鸡饭 (2 out of 10)明显系临时用微波炉叮返热,如果你食鸡有研究都知,鸡嘅下场只会系好柴,仲要全部系鸡翼鸡头尾,冇鸡味,讲真大家乐都好食过佢。 肉碎煎蛋饭 (6 out of 10)My expectation went too low already, so anything soso is already good. And to be fair, this dish can't go too wrong. Admittedly they mad

先讲条鱼 (0 out of 10)

海南鸡饭 (2 out of 10)

肉碎煎蛋饭 (6 out of 10)
My expectation went too low already, so anything soso is already good. And to be fair, this dish can't go too wrong. Admittedly they made good fried eggs...

After all, I had my worst meal in 2023 so far and my worst Thai meal since 2021. It is record-breaking bad so good luck guys...
2023-01-26