2020-05-10 255 浏览
食开既一间韩式烧肉好似开始麻麻地,想揾间好食既试下,上网见呢间有澳洲和牛任食,价钱又ok,一于试下🤪位置:楼下大量咪表车位,同埋都叫近地铁站,方便👍环境:正正常常喇,坐得唔算逼仲要个日劲大冷气食物:一来到先上一盆刺身加一盆牛肉猪肉,刺身我觉得算唔错,唔会系好唔新鲜霉哂个只,但我都系食完头轮就算,始终系target食肉第一次来盆肉基本上佢会上哂俾你,有哂牌仔介绍边款打边款,我觉得佢个3款澳洲和牛真系最好食,有时撞正佢切到雪花分布平均既部位,真系拍得住日本和牛,我之后亦都只系再嗌呢3款😂但切记既就系,你要好留心咁烧!因为佢系用明火炉加网,个火力好唔平均,基本上只系摆中间d肉先会熟(两只鸡翼我摆侧边烧左个半钟先食得😂),你好容易挂住食野就冇去处理d烧肉,就好易烧到好鞋口,我亦都系因为咁ruin左第一盆既牛肉,仲差d怪错佢点解d肉咁渣其他野食就老实讲同一般放题水准差唔多,食得呢间要target狂食靓牛不过个野饮bar我个人觉得几有惊喜,红白酒清酒梅酒各式各类既茶汽水都有,雪糕柜仲有movenpick,抵赞👍总结,个人觉得400蚊一个人食呢个质素既牛真系算系咁,但真系要好用心咁烧,keep住翻来

位置:楼下大量咪表车位,同埋都叫近地铁站,方便👍

环境:正正常常喇,坐得唔算逼仲要个日劲大冷气

总结,个人觉得400蚊一个人食呢个质素既牛真系算系咁,但真系要好用心咁烧,keep住翻来翻去,食完系攰d但都值得
猪牛拼盆
刺身拼盆