2024-06-27
今次放工同🐢🍯去左一个好特别嘅餐厅食晚饭餐厅好有情调,以紫色为主现场仲有驻场歌手自弹自唱咁样既环境下食饭真系超正超relax😌加上餐厅会不定时咁有唔同既活动而黎紧6月同8月都有Desire City 举办既活动Assorted SeaFood Platter $248呢个迷你海鲜拼盘有生蚝、海螺、鲍鱼、虾、带子,全部海鲜都好新鲜,虾爽口弹牙,生蚝好新鲜好重海水味,带子刺身好厚肉,鲍鱼都好弹牙Scallop Orzo $268呢个香煎带子虾汁烩米型粉,有两粒大大粒既带子,煎到刚刚好,而我觉得米型粉既口感比意大利饭既口感更加好!食落有饱肚感但又唔会太腻👍Tom Yum Prawn Spaghetti $268呢个冬阴功大虾意粉,听倒冬阴公以为会好辣,点知辣度刚刚好,惹味又开胃🤤加埋面头个两大只新鲜弹牙开左边既虾,令整碟意粉好吸晴Quail legs & pepper $158呢个系鹌鹑髀配西班牙青椒仔, 烧得香脆,我第一次食鹌鹑髀😝原来肉质好嫩滑,简直一试爱上 🤤而西班牙青椒仔超有辣劲餐厅将会有 既系Desire City 肌肉猛男 show会有肌肉猛男大跳光管舞及与参加者跳辣身舞6月28
餐厅好有情调,以紫色为主
现场仲有驻场歌手自弹自唱
咁样既环境下食饭真系超正超relax😌
加上餐厅会不定时咁有唔同既活动
而黎紧6月同8月都有Desire City 举办既活动
Assorted SeaFood Platter $248
Scallop Orzo $268
Tom Yum Prawn Spaghetti $268
Quail legs & pepper $158
餐厅将会有 既系Desire City 肌肉猛男 show
会有肌肉猛男大跳光管舞及与参加者跳辣身舞
6月28、29日 举办