2018-08-07 5004 浏览
今日小编又出发食好西既时候,本来打算食KIKUSAN,因为有D同事未试过,虽然小编都LIKE但略嫌冇新意,好彩有位同事话唔想排队,所以我地拉大队去帮衬DONKA, 小编听闻同事话呢间既蟹黄蟹肉稻庭乌冬好味,当然想去试下啦。好开心,又有新野试。但食过之后真心觉得好一般,好一般既原因有三,一,乌冬颇软身,二,蟹黄唔够,三,味道唔浓厚,既食唔到鲜味,又食唔到好浓烈既蟹味,虽然蟹肉都唔算少,但整体而言味道颇一般,可能小编觉得价钱唔系平,对佢确实有几大期望。总括而言,ENCORE指数唔够,小编见我同事点既石斑鱼汤乌冬卖相都颇DRY, ANY肥,呢个价钱其实有好多选择,可能仲未系食蟹既季节啦所以蟹黄蟹膏都唔够多,亦唔够鲜味!
2018-08-07