2019-05-08 499 浏览
成日睇见啲朋友喺六公馆打卡,今日终于都揾到一个同我一样未食过嘅朋友一齐去试啦!环境真系同我想像中一样咁靓!一落到去见啲staff好似唔系好睇到我咁,完全ignore咗我,睇落佢哋又好忙咁,就等佢哋做埋嘢先啦。点知⋯都系无人理我,最后真系要打扰佢哋做紧嘅嘢,先安排我入坐。一坐低见到已经有好多人食饱喺出面个靓景影紧相啦!都谂住食完都出去影返张。打开餐牌其实都好多选择,但竟然好多嘢都卖晒。两个女仔嘅关系都唔可能食得太多嘢,所以净系拣咗三样。鸳鸯虾球,自己就比较钟意食芥辣味,啲虾好香好爽口!炒新竹米粉,好多镬气,呢个系最好食嘅!蜜汁黑豚叉烧,甜甜哋,肉质好软淋淋,都唔错嘅。但始终无想像中咁好食,自己就觉得比人吹大咗⋯最后亦无影相就走咗啦⋯

鸳鸯虾球,自己就比较钟意食芥辣味,啲虾好香好爽口!

炒新竹米粉,好多镬气,呢个系最好食嘅!

蜜汁黑豚叉烧,甜甜哋,肉质好软淋淋,都唔错嘅。