2017-08-21
唔系我ge问题,佢ge太度真系呢……冇得顶😠😠😡😡😡今日同朋友学完野好肚饿,果时2点三,我地赶时间,三点要走,近近地就选择左呢间。下午茶要两点半,所以两点半先望餐牌,见到付近来左四个大陆男人又见到两个人招呼佢地但对我地ge太度就系……冇人嚟,还要我地出去揾人落单😟😟😬 我地叫左两个面一个焗饭,一杯冻柠茶,一杯奶茶同一杯热朱古力,由三十三分到四十分,由四十分到四十五分,再到五十分,等左十七分钟,都唔嚟一杯野。又见到隔离班人唔够五分钟就有野食, 之后就叫人催一催佢,佢竟话宜家先煮!!!😠😠😠之后我同佢讲话我等左十五分钟你宜家先煮?佢话我串人好劲,好串,叫我丢掉我的电话,话唔做我生意,叫我滚!嬲到我呢!😠😠😠😡😡😡😡😡😡明明佢唔啱仲闹我!执笠都知lar
明明佢唔啱仲闹我!执笠都知lar