2021-09-18 588 浏览
有日去咗第一城谂住揾下有咩好食,见到呢间上海菜门面唔错就入咗去🙈-//环境🌕🌕🌕🌑🌑座位都算舒适,唔会太逼,冷气亦都足够,不过落单既时候喺Menu见到有蚂蚁😕-//食物🌕🌑🌑🌑🌑1️⃣鸡丝粉皮($48)我系个好钟意食鸡丝粉皮既人,呢间餐厅既鸡丝粉皮算系表现差个批。首先份量偏少,成碟野暖笠笠,唔够冻,鸡丝都偏Un,食完个前菜已经feel到出事😐2️⃣京葱开洋拌面($48)佢除咗有京葱之外仲有D虾米仔,望落几香口😯不过个面成饼嘢咁,搞左好耐都捞唔散,同埋D汁唔系好够,所以食落有D淡同Dry😫3️⃣上海炒年糕($70)最饱肚就系呢个!卖相同味道同唔错,除左年糕仲有菜同菇,味道亦好浓,如果自己一个食会好腻,Share既话都OK😂//总结呢间嘢食味道一般,但CP值好低,$15杯冻豆浆系超细杯,茶钱成$20,仲要收加一🙄食饭期间见到个叫左外卖既等左好耐,点知等完D野食又错晒,佢就去同个经理讲话d野唔岩。正路都应该要Say sorry话即刻帮佢换返,点知个经理一面轻松咁话:人总会犯错既😌呢D服务态度都世界级🤣结论,唔好去食!
//环境🌕🌕🌕🌑🌑
//食物🌕🌑🌑🌑🌑
1️⃣鸡丝粉皮($48)

2️⃣京葱开洋拌面($48)

3️⃣上海炒年糕($70)

//总结