公司年尾黎呢度聚餐。公司请食饭,一行十人,一早订左枱,可能收工后先黎,唔洗等就可以直接入。咁我地就叫左好多野,待应都回覆左一次,之后亦都加左几次单,不过有啲食物,我地加左2次单后都未黎,问佢地又话有落单,转头话厨房整紧(𠮶阵比开始小人,吉枱比较多)到又食得7788,再叫多轮,同时又又再问佢地,佢地都系咁答,到差唔多食完,先送黎比我地,跟住话漏单呀𠮶啲藉口,最后𠮶2碟只系食左小小,觉得比较浪费啰。食物质素其实唔错,几好食。推荐虾炒金边粉,烧西冷牛扒,串烧等。最正系街边猪肉串,我地叫完一碟又一碟👍👍👍另外有样觉得比较奇怪,唔知系咪夜左啲,定佢地就收工。如我地叫个肉碎生菜包,跟黎既生菜得几块。我地觉得唔够食想要多啲生菜,一碗生菜就十几蚊。但系另一个并盘(包埋生菜包既)就跟多好多生菜(亦系迟黎既其中一款,食左唔够半碟)个量同我地单叫生菜包同附加生菜差唔多。如果唔计以上问题,其实唔错。不过可能人多,叫野多,预到既问题亦多。有感而发,少人啲既时候,可能会再去。
公司年尾黎呢度聚餐。

猪肉串
肉碎生菜包