2020-10-29
之前另一间自助烘焙第一次做蛋糕,体验好好。误以为所以烘焙的服务也会差唔多。我错啦!原来服务可以咁参差!😡BYO自助烘焙-Magabox,登记处无人...成间店只见客人无员工..我要大声叫「唔该」😩先有个人出来,念口簧咁讲晒D规矩就自动消失。 明明个Slide话可以随时揾工作人员帮手,但系当我麻烦佢地帮眼睇个蛋白打得好唔好时...佢地求其远距望一眼,秒答「得架啦」🙄我心谂:「唔好意思啰~阻住你同班师奶吹水。」跟住,我唔系好肯定个焗炉点搞,又系𠮶条晦气鬼,企响个焗炉区,又远距佢用把口话我知「咪咁啰」「得架啦」😐....老实,当时我谂我系咪搞错咗,其实佢系客人唔系员工呢。但系佢明明着住员工嘅红色围裙㖞!最离谱既系,装饰同packing嘅时候,我话个朱古力牌俾个胶片顶住咗放唔到落去点算,条员工:「咁尤得佢,卡住一半。OK?」😦 #!%&¥!🤬如果你条裤着住一半卡住你得唔得呀?!痴线架!乜嘢服务态度!如果你本身系烘焙达人,只系想揾个地方整蛋糕,有唔钟意洗野,可以谂吓佢嘅..但系同你讲声,佢地洗野唔干净。真系唔推荐. 希望大家唔好中伏,怕你们失去做蛋糕既兴趣。👎🏻👎🏻👎🏻