Park café

上网团购咗lunch buffet 4大1细,合共1000蚊。 lunch buffet十二点食到两点几 ,餐厅座位比较迫夹,餐枱较细张🤨,同埋楼底好矮😑,装修一般。食物种类以热盘为主,午餐海鲜冷盘有海螺 、蚬同埋虾, 虾都大只先甜 ,仲有一般酒店嘅鱼生, 喇沙汤 米线粉面, 我见了其他食评话猪脚姜好食,但我就觉得一般, 取胜之处 应该系炆得好冧 。甜品较为少种类 ,但有梳乎厘(即焗出嚟) ,dreyer's雪糕,dessert 味道非常之一般,咁嘅价钱,算还可以吧 ~💔唔好有期望😖就唔会有失望 😈。值得一赞系餐厅服务员非常之勤快地收碟🫡 一见你食完就即刻会收走, 同埋都好有礼貌😘。