2020-04-09 172 浏览
呢间黄店 相信大家都有所耳闻💛仲记得大学时期 系普庆坊一条小巷开既3rd space 食过两三次之后就执左(以前三层pancake都系$100左右 抵食)后来系差馆上街再开 都帮衬过一次 质素高 不过定价都唔平🙈然后宜家佢系旺角呢间再开既姊妹店 我都几期待 太挂住啲pancake🐷———❤️伯爵茶传统班戟 $85对呢个太有期望 可能因为系咁所以失望 香蕉味好重 盖过哂所有味 食唔到伯爵茶味 口感好湿润 系黏黏既感觉 有我好钟意既麻糬 不过麻糬又夹住左pat好甜既疑似红豆蓉(睇番menu应该系百花蜜) 都几有饱肚感总之唔系想像中个回事😖❤️烟三文鱼太阳蛋薯蓉吐司配小蕃茄 $105呢个味道上唔错 薯蓉同个多士都几好食 不过如果系呢个价钱黎讲 性价偏低🙊❤️蛋黄酱烤鱼饼 $50呢个好食(落漏单分开影)不过个定价都系进取左😂❤️Chocolate $42呢杯热饮终于系相对出面既正常价 不过size方面就细细杯 胜在靓拉花同好饮🤎———Overall黎讲 环境靓 好啱打咭店员都nice👍🏻好欣赏店员系忙碌既工作中都keep住有笑面 拉花都冇hea🤣👍🏻不过都有改善位:本身想试佢个一汁三菜 点知店员话冇
呢间黄店 相信大家都有所耳闻💛
———
Overall黎讲 环境靓 好啱打咭
不过都有改善位:
本身想试佢个一汁三菜 点知店员话冇
好啦咁佢行开左我再睇 谂住想叫all day 好辛苦终于叫番个店员 点知店员又话冇all day
👦🏻终于忍唔住:其实你地有咩冇可唔可以一次过讲哂😀?
Feel到店员真系经验不足
然后落单个下 我已经有预感佢会漏