2021-10-09 922 浏览
同层另外嘅泰国餐厅同侧边嘅cafe 太多人等,见呢间专食牛嘅就被吸引入去。其实唔系第一次经过,但之前夜晚唔算特别平,人气又唔系十分高企所以无试。但今日真系太肚饿所以见无咩人食都照试下。环境系唔错,好宁静,同出面同层嘅餐厅两个世界。同老公一人一碗午餐牛饭加2串串烧,唔记得叫牛颈脊定牛肩颈饭,除左个餐汤有味算几好之外(略咸),午餐牛饭d 牛肉系有烤味,但无乜牛味嘅,要系咁问侍应拎盐。间野唔系难食,不过野食就真系无咩味。但如果午餐埋单两个人3百几蚊真系觉得唔值。可能因为入坐时人唔多,间餐厅后方近厨房无侍应嘅,全部企晒系入口位附近聚埋晒一起,要下下大声叫唔该先会走埋黎。K11 好多餐厅,真系无需要试呢间。

环境系唔错,好宁静,同出面同层嘅餐厅两个世界。

2021-09-18
午餐